Retket

4H:n ja Atrian Välipalalla on väliä -kampanjan KESÄEVÄÄT! -retki

23.5.2019 klo 17:00 Elovaaran laavulle

( Rääkkyläntie 180, Hammaslahti )

 

4H-yhdistykset (40 yhdistystä) organisoivat toukokuussa 2019 ”Kesäeväät” –retken ja niihin liittyvät ruokarastit lapsille ja vanhemmille. Retkellä tarjotaan yhteistyökumppanin toimesta retkieväät. Ruokarasteilla opitaan mm. terveellisen ja monipuolisen ruokavalion merkityksestä jaksamiseen. Lapset saavat retkeltä mukaansa reseptikortit, joiden mukana myös kilpailu. Pääpalkintona on koko perheen hotelliviikonloppu (neljä henkeä, kaksi yötä). Palkintoina arvotaan myös kaksi neljän lipun elokuvalippupakettia.

Vietetään mukavaa retki-iltaa yhdessä, kisaillaan leikkimielisesti ja herkutellaan Atrian tarjoamilla eväillä. 25 ensimmäistä saavat reseptikortit ja voivat osallistua arvontaan.

Retki on tarkoitettu koko perheelle. Vanhemmat, isovanhemmat ja sisarukset mukaan. :)

Retki toteutetaan EMME ROSKAA - ajatuksella, eli osallistujat ottavat omat retkiastiat mukaan. Vältetään kertakäyttöastioita.

 

Ilmoittautuminen 050 4062554 / pyhaselka@4h.fi TAI alla olevalla lomakkeella.

Ilmoitathan osallistujien nimet, iät, huoltajan yhteystiedot sekä saako osallistujia kuvata ja kuvia julkaista yhdistyksen materiaaleissa, kuten sosiaalisessa mediassa.

Alle 8-vuotiaat osallistujat vanhemman tai esim. isosisaruksen seurassa.

 

4H-nuorisojäsenet ovat vakuutettuja 4H:n järjestämissä kerhoissa, tapahtumissa ja retkillä.

 

 

PDF-tiedostoTietosuojaseloste 4H-ryhmätoiminta Pyhäselän 4H-yhdistys.pdf (17 kB)
Toimintaan hakeutuvilta kerätään henkilötiedot, joita käytetään leiritoiminnasta viestintään ja toiminnan organisoimiseen. Hakemuslomakkeen täyttäminen on suostumus henkilötietojen keräämiseen. EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä alla.