Ohjaajat

Etäleirin ohjaajat

Pyhäselkä: Eeva Aronoja ja Oona Piirainen

Pielinen: Terhi Kuokkanen ja Sara Vornanen

Joensuu: Julia Reijonen ja Pinja Puruskainen

Rääkkylä: Jonna Laukkanen

SUURI KIITOS OHJAAJILLE! Pyhäselän 4H:n ohjaajien esittelyt:

Minun nimeni on Oona Piirainen ja olen 19-vuotias opiskelija Hammaslahdesta. Valmistuin keväällä 2020 Pyhäselän lukiosta ylioppilaaksi. Aloitin kesäkuun ensimmäisellä viikolla työt Etänä- hankkeen hanketyöntekijänä Pyhäselän 4H-yhdistyksessä, jossa suunnittelin ja toteutin ohjelmaa ja aktiviteetteja kesäkuussa järjestetylle lasten etäleirille. Olen ollut Pyhäselän 4H -yhdistyksellä töissä myös kerhonohjaajana syksystä 2019 kevääseen 2020. 


Moikka!
Olen Eeva ja olen 26-vuotias kotitalousopettajaopiskelija Joensuusta. Olin Pyhäselän 4H:ssa hanketyöntekijänä Etänä-hankkeessa. Suunnittelin ja toteutin muun muassa etäleiriä lapsille yhdessä Oonan kanssa. Olen aikaisemmalta koulutukseltani media-assistentti ja pääsinkin kuvaamaan ja editoimaan erilaisia videoita. 


Työkokemus:

Oona: Tämä työ yllätti minut positiivisesti, sillä etäleirin pitäminen ja lasten etäohjaaminen olivat minulle täysin uusia asioita. Opin paljon uutta, sekä nautin työnteosta sekä työporukka -ja ympäristö olivat huippuja. Tällainen työ olisi kiva jatkossakin!

Eeva: Työssä oli mukavaa ja se sujui hyvin. Pääsin kertaamaan vanhaa ja oppimaan paljon uutta, josta on hyötyä tulevaisuudessa. Meillä oli hyvä työporukka ja pääsimme tekemään yhteistyötä myös muiden 4H-yhdistysten työntekijöiden kanssa samalla tutustuen heihin.