Kerhot

Iltapäivätoiminta kausi 2021-2022

Iltapäivätoimintapisteemme ovat Hammaslahdessa ja Niittylahdessa.

Voit hakea paikkaa IP-toimintaan tekemällä hakemuksen wilmassaHarrastekerhojen kevätlukukausi alkaa vko 3.

Ilmoittaudu mukaan


4H-liiton suositukset kerhotoimintaan:

· 4H:ssa turvallisuus huomioidaan kaikessa toiminnassa. Ryhmäkokoko suhteutetaan tilojen kokoon, turvavälimahdollisuuksiin ja ilmanvaihtoon, suosituksena kuitenkin korkeintaan 10-12 lapsen ryhmät.

· Ryhmissä huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, ja kädet pestään toimintaan tultaessa ja toiminnasta poistuttaessa. Lisäksi kädet pestään ennen ruokailua, wc-käynnin jälkeen, aina ulkoa sisälle tullessa, sekä aina aivastamisen tai yskimisen jälkeen, tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. 

· Käsihuuhteen suositellaan käytettäväksi ja yleisesti saatavilla olevaksi tiloihin. Lasten käsihuuhteen käyttö tapahtuu aikuisen valvonnassa.

· Ruokaa valmistaessa hygienia korostuu. Normaalin, edellä mainitun käsien puhtauden lisäksi huomioidaan pintojen puhdistus normaalia tarkemmin.

· Huoltajat saattavat lapsensa piha-alueelle ja noutavat heidät sovitusti samasta paikasta. Pyritään välttämään ylimääräisten henkilöiden oleilua ryhmätoiminnan tiloissa. 

· Vältetään yhteiskäytössä olevien työvälineiden, kuten askartelutarvikkeiden käyttöä tai puhdistetaan ne aina käyttäjien välillä.

· Toiminnassa ulkoillaan mahdollisimman paljon.