4H-Yritys

Onko sinulla huikea idea, jolla voit tienata?

Perusta oma 4H-yritys! 4H-yrittäjyys on helppo ja turvallinen tapa kokeilla yrittäjyyttä. 4H-yhdistyksen kautta saat kaikki tarvittavat materiaalit ja oman 4H-yritysohjaajan, joka auttaa sinua kaikissa 4H-yrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Oman 4H-Yrityksen perustaminen tarjoaa mahdollisuuden hankkia rahaa, oppia uusia taitoja ja hyödyntää niitä, sekä oppia itsenäiseen toimintaan.

Ota rohkeasti yhteyttä p. 0504062554 / taru.riikonen@4h.fi, suunnitellaan yhdessä Sinulle oma 4H-yritys!


Välimäen kotiapu- ja leipomo

Otso Välimäki on 18-vuotias yrittäjä Niittylahdelta. Hänen yrityksensä Välimäen kotiapu ja -leipomo tarjoaa peruskotiapua ja leipomuksia, kuten juustokakkuja ja macaronsseja. Otson yritys toimii Pyhäselän alueella ja Joensuun keskustassa. Otson yrityksestä saat hyvää asiakaspalvelua ja herkullisia leivoksia. Hänet tavoittaa sähköpostitse valimaenkotiapujaleipomo@gmail.com tai puhelinnumerosta 0452090696


Aadan kotiapu

Aada Korpi on 16-vuotias hammaslahtelainen nuori yrittäjä. Hänen yrityksensä Aadan kotiapu tarjoaa kotiapua, kuten ruohonleikkuuta, koiran ulkoilutusta, ikkunanpesua ja lastenhoitoa Hammaslahden alueella. Aadan tarjoama palvelu on ystävällistä ja luotettavaa. Hänelle on tärkeää hyvä työn jälki ja tyytyväiset asiakkaat. 

Hänet voi tavoittaa puhelimitse numerosta: 0449719435