Pyhisreportteri

Paikallisten yrittäjien haastatteluja ja juttuja entisen Pyhäselän kunnan alueelta


Pyhisreportterin tarkoituksena on julkaista haastatteluja entisen Pyhäselän kunnan alueen yrittäjistä. Haastattelut keskittyvät erityisesti nuorten yrittäjyyteen ja paikallisiin yritystarinoihin. Haastattelut toteutetaan yrittäjän kanssa puhelimitse tai paikan päällä. Haastateltavista löytyy sivulta myös "Tutustu yrittäjään" -osio. Julkaisemme juttuja tälle sivulle sitä mukaan kun ne valmistuvat. Laitamme myös ilmoituksen julkaisuista Facebookkiin ja Instagramiin.


Julkaistut jutut löytyvät alla linkeistä:
Salon Peili

Gulf Honkavaara

Suhmuran Metalli Oy

Pyhäselän uudet 4H-yrittäjät

Pyhäselän KoneKärki Ky

Pyhäselkä uuden asukkaan silmin

Jäätelökioski Satuma

Kotikummun tila

Nuorten näkökulmia Pyhäselästä

Parasta Pyhäselässä


Työpaikan Pyhisreportterina tarjosi Pyhäselän 4H-yhdistys kesätyö OP:n piikkiin -kampanjan tuella 1.6.-12.6.2020 ja Hammaslahden seudun kyläyhdistyksen Hammaslahti – kaikki yhdessä! hankkeen kautta ajanjaksolle 15.6.-26.6.2020.


Pyhisreportterin esittelyOlen Pyhäselän 4H-yhdistyksessä Pyhisreportterina toimiva Kontiolahtelainen nuori. Nimeni on Hilla Halttunen ja olen syntynyt vuonna 2002 ja opiskelen Joensuun normaalikoulun lukiossa viimeistä vuotta. Päätin hakea kesätyöpaikkaa Pyhisreportterina, koska tykkään 

kirjoittaa ja tämä mahdollisuus auttaa varmasti myös paljon syksyllä alkavassa ylioppilaskirjoitus urakassani.


Työjaksollani olen päässyt tutustumaan paikallisiin yrittäjiin ja asukkaisiin. Olen ottanut selvää muun muassa siitä, millainen Pyhäselkä on paikkana, millaista täällä on asua ja yrittää. Itse olen saanut kuvan, että Pyhäselkä on mukava ja rauhallinen paikka asua. Juttujani pääsee lukemaan Pyhäselän 4H-yhdistyksen nettisivuilta ja Pyhäselkäläinen-digilehdestä.