Talvitapahtumapolku

Tervetuloa osallistumaan Hammaslahden talvitapahtumapolulle 1.3.-14.3.2021! 


Perinteistä talvitapahtumaa ei tänä vuonna järjestetä, mutta paikalliset toimijat rakentavat koko perheelle soveltuvan tehtävänpolun Hammaslahteen, jonka voi kiertää omatoimisesti ulkona.

Osallistujien kesken arvotaan paikallisten toimijoiden ja yrittäjien lahjoittamia palkintoja, kuten 50 euron pizzerialahjakortti Alanya Specialiin, burgerlahjakortteja Gulf Honkavaaralle, lahjakortti Soinilan tilan puotiin, lastenkirjoja, tuotteita ja käsitöitä, kuten Taitamon linnunpönttö ja perhospönttö asennettuna Hammaslahden alueelle!

Talvitapahtumapolkuun voi osallistua kahdella tavalla:

Seppo-peli sovelluksessa mobiililaitteella

Seppo-peli toimii internet selaimessa, joten erillistä sovellusta ei tarvitse ladata laitteelle. Pelin käyttöön löydät ohjeet alempaa ja jokaiselta tehtäväpisteeltä.
Seppo-pelissä voi tehtävät aloittaa mistä pisteestä haluaa.

Pyhäselän kirjastolta 1.3. alkaen saatavalla paperilomakkeella, joka palautetaan 16.3. mennessä kirjastolle

Lomakkeessa on tehtäpisteiden sijainnit ja ne voi kiertää haluamassaan järjestyksessä.
Osallistuminen Seppo pelillä (Peli käynnistyy 1.3.)

1.    Avaa nettiselaimella 4h.seppo.io sivusto ja valitse yläreunasta haluttu kieli

2.    Valitse Pelaaja ja syötä PIN-koodi 35AG8F

3.    Mikäli osallistutte joukkueena, lisätkää jokaisen osallistujan nimimerkki ja alle 29-vuotiaiden osallistujien ikä nimimerkin päätteeksi. (Ikää kysytään 4H:n tilastointia varten) Yhdessä joukkueessa saa olla max. 5 osallistujaa.

4.    Mikäli haluat osallistua arvontaan lisää sähköpostiosoitteesi. Osoitetta ei käytetä muuhun, kuin arvonnan voittajien tavoittamiseen. Mikäli et halua osallistua arvontaan, voit kirjoittaa sähköpostin tilalle sarjan kirjaimia @-merkin ja sarjan kirjaimia. Esim: abcd@abcd.fi

5.    Ota sovelluksen seuraavassa vaiheessa ilmoittama nimimerkkisi talteen! Näin voit jatkaa peliä myöhemmin ja tehdä tehtäviä vaikkapa eri päivinä.

6.    Nyt pelaamaan!

7.    Pelissä näkyy kartta, jossa Hammaslahden kohdalla on karttamerkintöjä. Painamalla merkintää näet kenen tehtäväpiste kyseessä ja missä piste sijaitsee.

Omaa sijaintia ei tarvitse laittaa päälle!

8.    Etsi rastipiste Hammaslahdesta ja katso paikan päällä ohjeet. Painamalla rastipisteen karttamerkkiä pääset vastaamaan tehtävään. Muista valita lopussa lähetä! 

9.    Peli ilmoittaa, kun olet suorittanut kaikki rastipisteet. Arvonta suoritetaan kaikkien peliin osallistuneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken.